En resa till Belfast

En resa till Belfast

Kära medlemmar!

Vi planerar en resa till Titanics vagga Belfast i höst. En oerhört spännande resa, men det hänger på att vi får ett tillräckligt stort deltagarantal.

Preliminärt är vårt förslag 21 – 24 oktober, vilket innebär tre nätter i Belfast och två hela dagar för besök på mängder av platser, till exempel Titanic Quarters, Ulster Folk and Transport Museum, stapelbädden, torrdockan (Thompson Dock) och mycket mer.

Hotellförslag är Premium Inn Hotel eller Titanic Hotel, båda belägna vid eller i det gamla varvsområdet. Man bokar sin resa och hotell på egen hand och vi ska i största möjliga mån förboka entréer och en minibuss för transporter.

Av den anledningen måste vi senast i mitten av september veta hur många som är intresserade. Då kommer vi också att be om avgiften för detta vilket vi i skrivande stund inte vet. Allt detta ber vi att få återkomma till.

Anmäl intresse!

Är du intresserad behöver vi få veta det. Skriv antingen till vår boxadress, Box 2011, 103 11 Stockholm, eller skicka ett mejl till oss via mejladressen kontakt@scandtitanic.com. När vi väl har en deltagarlista kommer vi att kommunicera direkt till alla intressenter med mer detaljerad information.

Resan dit
Hur tar man sig till Belfast? Antingen flyger man via London och byter där till Belfast, eller till Dublin där det finns en bussförbindelse till Belfast.

Vi har fortlöpande kontakt med Belfast Titanic Society och de ska försöka ordna en träff tillsammans med oss och hjälpa oss med alla kontakter på plats.

Hör av er!

Styrelsen för Skandinaviska Titanicföreningen

Translate »