Sista utropet till Belfast!

Sista utropet till Belfast!

Har du gått och klurat och funderat om en resa till Titanics födelsestad Belfast kan vara något för dig? Nu börjar det bli dags att bestämma sig.

Vi planerar att åka i oktober och behöver ditt svar senast 15 september!

Är du intresserad, meddela oss på:

Skandinaviska Titanicföreningen
Box 2011
103 11 Stockholm

Eller skicka ett mejl till vår ordförande Claes-Göran Wetterholm cyberclaes@telia.com.

Det är viktigt att du som tidigare hört av dig hör av dig igen för att bekräfta ditt intresse.

När vi väl har en deltagarlista kommer vi att kommunicera direkt till alla intressenter med mer detaljerad information. Vi planerar en resa till Titanics vagga, Belfast i höst om vi får tillräckligt stort deltagarantal.

Preliminärt är vårt förslag 21 – 24 oktober, det vill säga tre nätter i Belfast och två hela dagar för besök på mängder av platser, till exempel Titanic Quarters, Ulster Folk and Transport Museum, stapelbädden, torrdockan (Thompson Dock) och mycket mer.

Hotell
Förslag på boende är Premium Inn Hotel eller Titanic Hotel, båda belägna vid eller i det gamla varvsområdet. Men det är upp till var och en att själv bestämma.

Man bokar sin resa och hotell på egen hand och vi ska i största möjliga mån förboka entréer och en minibuss för transporter. Av den anledningen måste vi senast i mitten av september veta hur många som är intresserade. Då kommer vi också att be om avgiften för detta vilket vi i skrivande stund inte vet. Allt detta ber vi att få återkomma till.

Hur tar man sig till Belfast?
Antingen flyger man via London och byter där till Belfast eller till Dublin där det finns en bussförbindelse till Belfast. Vi har fortlöpande kontakt med Belfast Titanic Society och de ska försöka ordna en träff tillsammans med oss och hjälpa oss med alla kontakter på plats.

Hör av er!

Styrelsen

Translate »